søndag den 15. maj 2016

Hvordan laver jeg en beholder til de små ting der mangler et hjem?

Vi kender nok til det alle sammen. Der er en masse små ting der ligger og flyder i skuffer rundt om i hjemmet, du anvender de ting måske et par gange om året, så du vil ikke komme af med det, men du vil heller ikke ud og købe æsker til de ting.
Hvad siger du til, at jeg har fundet en løsning som er gratis og fungerer!


Et nyt hjem til min samling af SD kort

Materialer
- Æsker fra skønhedsprodukter


Værktøj
 - Fineline

Pris
- Gratis

Tid
5 - 20 minutter

Alder
3+


Det eneste du skal er samle de hvide runde plast beholdere fra ansigtscreme, hårvoks .osv og i stedet for at smide dem ud, pil etiketten af og gør dem ren. Derefter kan du anvende dem til opbevaring af din samling af små genstande og nips.

Hvis ikke du har nogen, så kan du måske spørge blandt dine venner, nogen bruger sikkert noget som kommer i den type æske. En anden løsning er at se om der er en gratis social media gruppe i din lokal område og spørg der inde om nogen har lyst til at give væk deres tomme kosmetik æsker.

Ingen grund til at smide dem bort, de skal da genanvende.

Du kan måske også gøre som mig og bruge en permanent tynd tuds (fine liner) til at skrive eller lave illustrationer på dem.

HUSK: Det er ikke papir, så tegn forsigtig. Hvis du laver fejl, så fjern blækket med en klud eller med en smule husholdnings sprit. Samme løsning er også god når du vil fjerne lim fra etiketten.


Vær kreativ, der er 1000 måder at illustrere de små æsker
Hvis du laver denne projekt med børn og unge kan fine-lineren nemt erstattes af akryl maling. De hvide æsker er essentielt bare en 3D lærred.

Vær kreativ og lave din egen udtryk!