søndag den 15. maj 2016

Hvordan får jeg styr på alle mine kabler, ledninger og opladere?

Her er den endegyldig løsning på alle de kabler, ledninger og opladere, som hele tiden bliver viklet ind i hinanden. Det har været mit system i over et år og det fungerer utrolig godt. Det er i øvrigt gratis.
Her er der styr på AV - ledninger


Materialer
- toilet ruller


Værktøj
- Kugle pen
-  dobbeltsidet tape
- hobby lim
- saks eller kniv
- lineal

Pris
- Gratis

Tid
5  minutter

Alder
3+


Det eneste du skal er samle en masse tomme toilet ruller.

Gør dem klar ved at fjerne overskydende papir.

Du kan evt gør ligesom mig og dæk dem med farvet papir, men det er ikke nødvendigt.

Hvis du dækker rullen i papir.  Placere toilet rullen på papiret. Den ene side skal røre kanten og bunden af papiret. Afmærke hvor høj rullen er på papiret. Derefter placer mærker ved at placere rullen længere frem. Lave en streg mellem afmærkningerne.

Når du har nået langt nok for at den brede papir strimle, som du har markeret  vil kunne dække rullen og lidt til. Marker så stedet ved at lave en markering på toppen og bunden af toiletrullen.

Derefter lave en streg mellem markeringerne. Skær eller klip ud papir strimlen. Kom lim på papiret eller påsæt dobbeltsidet tape på papiret.

Sikre først, at det sidder korrekt, før du klistre toilet rullen til papiret.
Derefter rulle, toilet rullen på bordet indtil den er dækket. Derefter, enten påfør tape eller på andenvis lime enden fast. Hvis den er limet fast, så er rullen klar til brug om 10 minutter.

Skuffen er fyldt med opladere

En god tip er at skrive på rullen hvad der er inde i rullen, fordi når ledningen er sammen presset er det ofte svært at se. Jeg gik selv så vidt at jeg lavede en farve/mønstre system for hvert lednings type.

Hvis det er yngre børn som hjælper med til at klargøre og pynte toiletrullerne. Vil det være en mulighed at de kan male toiletrullerne med akryl maling. Hvis du ikke er bange for at gøre rent, så kan der også limes glimmer og andre sjove ting på toilet rullerne.